Margrethelund 4, 9330 Dronninglund, Tlf.: 99454801 
 
  Nyt barn
 

Kære Forælder


Velkommen i ”Den Grønne Giraf”. Vi glæder os til at hilse på Jer og jeres barn og vi ser frem til det fremtidige samarbejde.
At starte i børnehave er en stor ting for et barn. Det kan være svært at sige farvel til det kendte og trygge i dagplejen og goddag til den næste fase i livet i børnehaven.
Overgangen fra dagpleje til børnehave bliver lettere, hvis I sammen med jeres barn glæder jer til de nye udfordringer som jeres barn står overfor. Nye kammerater, nye voksne, nyt legetøj - der er rigtig meget at glæde sig til.
Erfaringsmæssig ved vi at det at have madpakke med er en stor ting, tal med barnet om det. Lad eventuelt jeres barn hjælpe med at lave madpakken. Tal om det at gå i børnehave men undgå ene-taler eller foredrag, spørg f. eks. i stedet for: ”Tror du også de andre børn må have leverpostejmad med i madpakken?” eller ”Jeg ved man må have sut med, tror du de andre børn ved det?” Jeres barn er afhængigt af at I sender det af sted med et ”let hjerte” og et smil på læben.

Vi vil som personale gøre alt for at I og jeres barn får en god tid i børnehaven.  Vi vægter et godt og ligeværdigt samarbejde med jer, der kan være med til at sikre jeres barns trivsel, udvikling og læring i børnehaven. For at vi kan skabe de bedste rammer har vi brug for at være i tæt dialog med jer om jeres behov og oplevelser af hverdagen i Den Grønne Giraf.

Informationsmængden er stor når man starter i børnehave. I er altid velkomne til at spørge ind til de forskellige ting.


Venlig hilsen
Personalet i ”Den Grønne Giraf”

 


 


Sidst opdateret 14. marts 2015